Vállalkozásunkról – Bemutatkozás

 

Már több mint 15 éve foglalkozunk nyomtatófesték kereskedelemmel Sokáig telefonos értékesítőként dolgoztunk így a kommunikációt és a kapcsolattartást tartjuk a legfontosabb dolognak ebben a „szakmában”. Weboldalunk célja, hogy minél több ember ismerje meg a MaxxTonert.

 

A telefonos kapcsolattartásnak köszönhetően ügyfélkörünk egyre bővül. Mi nem akarunk egy „személytelen” webshop lenni, ahol az ügyfél nem tudja, hogy mit rendel, honnan és kitől. Mi minden tudnivalót elmondunk, vetődjön fel bármilyen kérdés is a vásárlótól. Ügyfeleinket folyamatosan értesítjük akcióinkról ill. időnként érdeklődünk, hogy meg vannak-e elégedve a szolgáltatásainkkal.


 

 

A több év alatt nagyon sok terméket ismertünk meg. Fő profilunk nyomtató tonerek, tintapatronok és irodaszerek forgalmazása. Megtanultam, hogy az ügyfél akkor elégedett mindennel, ha a termék jó áron van és nincs vele probléma. Hibás kazetták sajnos előfordulnak, de ezek nem gyakori hibák és minden termékre 1 év cseregaranciát vállalunk. Sok márkát megismertem az utóbbi években ezért biztosíthatom Önöket, hogy a legkiválóbb termékeket szállítjuk ügyfeleinknek. 

 

Vállalkozásunk célja, hogy az ügyfeleink és a leendő vásárlóink „maxximálisan” elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal. 
 
Remélem nemsokára Ön is megismeri a MaxxToner termékeit és szolgáltatásait. Legyen Ön a következő Vásárlónk!


Tisztelettel:
 

Soponyai Tibor

vállalkozó, tulajdonos