HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS :

Termékeink házhoz szállítását egész Magyarország területén a GLS  futárszolgálat végzi. ( 8 – 17 óra között ) Lehetőség van expressz 8 – 12 óra közötti kiszállításra is felár ellenében. Ezt mindenesetben jelezzék felénk a rendelési megjegyzésben vagy keressék ügyfélszolgálatunkat ezzel kapcsolatban. Nem minden címre kérhető ez a szolgáltatás! SMS-értesítés is kérhető mobil telefonszámra. ( a szállítás reggelén a GLS futárszolgálat egy SMS üzenetben küldi el Önnek a szállítás várható időpontját, a futár telefonszámát és a küldemény azonosítószámát )

Házhoz szállítási díjaink ( normál ):
 

- Nettó 0 - 39.999 Ft- ig Nettó 1.500 Ft / csomag

- Nettó 40.000 Ft felett DÍJMENTES !!!

Személyes átvételre is van lehetőség a 1097 Budapest, Gubacsi út 6/D. szám alatti raktárunkban előzetes telefonos egyeztetés után.

Visszáru szállítási díjunk ( üres toner pl. ): 
- Nettó 1.500 Ft / csomag max. 10kg súlyig

Fizetési feltételek :
 
- KÉSZPÉNZ ( személyes átvétel raktárunkban )
- UTÁNVÉT - Fizetés az áru átvételekor készpénzben a GLS
futárnak ( bankkártyával való fizetésre is van lehetőség ! )
- Utánvét költség nettó 400 Ft / rendelés
- ÁTUTALÁS - Banki átutalás ( díjbekérő az előre utaláshoz )
 

A rendelés sikeres leadása után küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt, amelyben a rendelésazonosító és bankszámlaszámunk szerepel. A megadott bankszámlára történő utaláskor kérjük hivatkozzon a rendelés azonosítóra. Bankoktól függ, de általában pár órát vesz igénybe az utalási tranzakció lebonyolítása. Amint megérkezett az átutalt összeg bankszámlánkra, rendelése feldolgozásra kerül.
 

Számlavezető: CIB Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 10700529-68005658-51100005